Om Café Zeppelin

Café Zeppelin slog upp sina portar i november 2015, då med endast 15 sittplatser. Under våren 2016 startades aktiebolaget Winter Restauranger & Catering AB. Verksamheten drivs av ägaren Roland Koschinski som har lång internationell erfarenhet som kock och köksmästare.

Några av specialiteterna är det franska, det italienska och det spanska köket.

 

Sedan starten har luncherna hunnit bli otroligt populära. Man kan även få med sig maten som take away.

 

I december 2017 utökades antalet sittplatser till nära 30.

 

Zeppelins Vincafé by Roland 

Vi serverar brunch på söndag i Zeppelins Vincafé! Boka gärna på tel: 070-206 90 55 eller epost: info@cafezeppelin.se

 

Vi har även öppet kvällstid fredag och lördag. Då med en À la Carte i med inriktning mot fusion cooking och slow food. Allt ekologiskt och närproducerat med särskilt utvalda viner därtill.

 

Hjärtligt välkomna önskar,

 

Roland Koschinski och hans team från

Winter Restauranger & Catering AB