Café Zeppelins veckomeny v.8

 

 

 

MÅNDAG 18/2

Kyckling på japanskt vis med marinerade grönsaker och jasminris   

Vitvinspocherad fiskfilé i örtsås med kokt potatis och grönsaker          

Gratinerade grönsaker med dipp och sallad    

Pasta i ostsås med grönsaker och parmesan 

 

 

 

TISDAG 19/2

Helstekt entrecôte i krämig pepparsås med grönsaker och rostad potatis 

Dillstuvad fiskfilé med grönsaker och marinerat ris           

Gratinerade grönsaker med dipp och sallad   

Pasta i ostsås med grönsaker och parmesan 

 

 

 

ONSDAG 21/2

 Schnitzel på svensk rapsgris med örtsmör , gurksallad och rostad potatis   

Citronbakad  lax med smörstekta grönsaker och jasminris

Gratinerad grönsaker med dipp och sallad   

Pasta i ostsås med grönsaker och parmesan 

  

 

TORSDAG 22/2

Ärtsoppa med pannkakor, lättvispad grädde och sylt

Café Zeppelins fiskgryta med doft av Medelhavet samt vitlöksrostat bröd och aioli 

Pulled pork på asiatiskt vis  grönsaker och dirty rice 

Gratinerad grönsaker med dipp och sallad   

Pasta i ostsås med grönsaker och parmesan 

   

 

 

FREDAG 23/2

Fiskragu med grönsaker, kokt potatis och dipp   

Rolands burgare med stekt lök, bacon, sambalbearnaise , pepperjackost och rostad potatis   

Gratinerad grönsaker med dipp och sallad   

Pasta i ostsås med grönsaker och parmesan